Asiakaspalvelu- tai sihteerintöitä etätyönä etsimässä - pitkä kokemus ja luotettava tekijä - kielitaito italia ja engla
Ilmoittaja: Hanna Turunen  |  Helsinki  |  Lisätty: 13.03.2017
Palvelukseenne tarjolla pitkän sihteerityön ja asiakaspalvelukokemuksen omaava hyvän tuulen tuoja ja luoja. Kielitaitona löytyy englanti ja italia. Myös pienimuotoiset käännökset italiasta suomeen onnistuvat. Asiakkaita olen palvellut Microsoft Lync pikaviestinsovelluksen kautta, asiakaspalvelutiskillä, puhelimitse, sähköpostitse tai asiakkaiden luona kiertäen sekä ollut tuote-edustajana kansainvälisillä messuilla. Asiakkaitani ovat olleet:
- Helsingin kaupunginvaltuutetut (korvaushakemukset)
- Oppisopimusyritykset ja oppilaat (oppisopimusneuvonta)
- Suomi-Australia Seura -Helsinki ry:n jäsenet (jäsenasioissa neuvominen ja Australiaan liittyvä tietopalvelu)
- Peruskoulujen ja lukioiden rehtorit ja sihteerit (taloushallinnon ohjelmistojen käyttäjätukipalvelu sekä ohjelmistojen kouluttaminen)
- Italialaisen Design liikkeen asiakkaat ja messuvieraat alan kansainvälisillä messuilla Milanossa.

Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja kulttuurien parissa. Olen asunut Italiassa ja minulla on laaja kansainvälinen ystäväpiiri. Asuminen Italiassa on kehittänyt joustavuutta ja sopeutumista uusiin tilanteisiin, kulttuureihin ja toimintatapoihin. Ystävällinen ja iloinen luonteeni soveltuu hyvin asiakaspalveluun ja ongelmien ratkaisuun. Olen saanut aina kiitosta hyvästä ja iloisesta palvelusta sekä kärsivällisyydestä ja rauhallisuudesta esimerkiksi erilaisten ohjelmien kouluttajana (Sap Business Objects, Basware Financial Performance Management FPM). Kokemusta löytyy myös taloushallinnon töistä, joissa on aina vaadittu tarkkuutta ja aikatauluissa pysymistä sekä hyvää organisointikykyä. Koulutukseltani olen yo-merkonomi sihteerilinjalta ja olen suorittanut kaksi taloushallintoon liittyvää lisätutkintoa.

Etsin pidempiaikaista tai vakituista työtä, jota voisi tehdä myös Italiasta käsin vähintään puolet vuodesta - mielellään kokonaan. Työaikojen suhteen olen joustava ja voin työskennellä myös viikonloppuisin. Osa-aikatyö soveltuu myös, mutta minimipalkka, jolla tulen toimeen on 1250 euroa/netto kuukaudessa. (Huom! En etsi puhelinmyyntityötä enkä pelkästään provisiopalkkaista työtä.)

Ota yhteyttä niin lähetän tarkemman ansioluetteloni!
Vastaa ilmoitukseen
Nimi:
  Sähköposti
 
Viesti
Provider Banner - FI - 728x90