Info

Huom! Sivuston käyttäjäprofiili-osio on poissa käytöstä teknisten ongelmien takia. Tämän takia Duunit-osio toimii etusivuna.

Freelanceri on kotimainen yhteisö eri alojen freelancereille. Palvelu yhdistää freelancerit ja tekijöitä hakevat toimeksiantajat, työnantajat sekä alihankkijat. Freelanceri on oiva työkalu uusien kontaktien luomiseen. Freelanceri on lanseerattu 30.1.2009. Palvelu on ilmainen.

Toimintaidea:

Freelancerit voivat luoda oman profiilin, jossa ilmoittavat osaamisensa, koulutuksensa sekä muita tietoja itsestään. Työnantajat ja muut työvoimanetsijät voivat hakea eri alan freelancereita eri hakuehdoilla ja sitten tarvittaessa ottaa heihin yhteyttä. Duunit-osioon voi jättää ja selata työtarjous- sekä työpaikkailmoituksia.

Usein kysyttyä

Mikä on freelancer?

"Freelancer on englannista lainattu termi, jolla viitataan ilman pysyvää työsuhdetta lukuisille työnantajille työskentelevään vapaaseen ammattilaiseen, esimerkiksi toimittajaan tai muusikkoon. Termi on alun perin tarkoittanut keskiaikaista palkkasotilasta. Yleisemmin freelancereina toimivat kulttuurialan työntekijät, esimerkiksi vapaat toimittajat, vapaat näyttelijät ja vapaat valokuvaajat." - Wikipedia

Mistä idea syntyi?

Freelancerina törmää usein kysymykseen "Tunnetko ketään, joka osaa tehdä X?" tai "Mistä löytyy X-alan osaajia?". Päätin perustaa sivuston, joka vastaa näihin kysymyksiin. Välillä on myös kausia, jolloin tulee työtarjouksia joita ei ehdi tekemään tai kyselyitä toimeksiannoista joihin ei itse ole erikoistunut. Tällöin on hyvä olla kontakteja, joille voi delegoida tai siirtää työt.

Sivuston ylläpitäjä, Jon Haglund, toimii itse freelance web-suunnittelijana. Lisätietoja: www.jonhaglund.fi

Unohdin salasanani

Saat kirjautumistietosi sähköpostiisi tällä sivulla: Salasana hukassa? Jos et pääse enää sähköpostiisi, jota käytit rekisteröidessä profiilisi, niin ole yhteydessä ylläpitoon.

Miten poistan Duuni-ilmoitukseni?

Kun lisäsit duuni-ilmoituksen sähköpostiisi lähetettiin vahvistusviesti. Voit poistaa ilmoituksesi vahvistusviestin kautta. Viestin otsikko on "Freelanceri - Vahvista ilmoituksesi".